De ce sa apelez la un agent imobiliar?

Un vanzator de proprietati imobiliare este mai mult decat un simplu „vanzator”. Acestia actionează in numele dvs. ca agent, oferindu-va sfaturi si îndrumari si va ajuta sa cumparati sau sa vindeti o casa . Este adevarat, acestia sunt platiti pentru ceea ce fac, la fel ca si alte profesii care ofera sfaturi, îndrumari si suport in vanzari .

Internetul a deschis o lume de informatii care nu erau anterior disponibile pentru cumparatori si vanzatori. Datele de pe listele disponibile pentru vânzare sunt aproape curente – dar nu destul. Există momente in care aveti nevoie de cele mai actuale informati despre ce s-a vandut sau este de vanzare si singura modalitate de a obtine asta este cu un agent.

Daca vindeti o casa, obtineti acces la cei mai multi cumparatori prin faptul că sunt inscrisi in serviciul de listare multipla. Doar un agent imobiliar autorizat,  vă poate înscrie acolo – ceea ce va va face automat listat pe unele dintre principalele site-uri web imobiliare. Daca cumparati sau vindeti o casa, Agentia Imobiliara este cea mai buna alegere.

Cu toate acestea, rolul unui agent s-a schimbat in ultimii ani. In trecut, agentii erau singurul mod in care cumparatorii si vanzatorii de locuinte puteau avea acces la informatii. Acum agentii evolueaza. Deoarece cumparatorii și vanzatorii de locuinte de astazi sunt mult mai bine informati decat in ​​trecut, expertiza și abilitatea devin mai importante.

Agentul imobiliar devine mai mult un „ghid” decat un „vanzator” – reprezentantul dvs. personal in cumpararea sau vanzarea unei case/apartamente/teren/spatiu comercial.